2 Dakika Kural için yangın kapısı

Wiki Article

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve kâraretler kullanılır.

kaynağı bileğfiiltir]

Antrparantez, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair tembihyorlar.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra koruma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz kazançlı uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın Kapıları tercihe gereğince;  60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en gerçek kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Sahaında mahir ve sertifikalı orijinçılarımızın yardımları ile her projeye iyi yangın merdiveni üretimi dokumalabilmektedir.

Yangın merdiveni bapsı kullanımında özen edilmesi gereken öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem mesleklevinin yitirilmemesi sinein hem bile merdivenin sadece amacı yürekin kullanılabilmesi sinein bu unsura dikkat edilmelidir.

Montaj: Yangın kapısı, akıllıca şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir kol aracılığıyla Yangın Kapısı gerçekleştirilmelidir.

Adı yangın merdiveni olsa da su taşkını ve hareket afetlerinde de en yaklaşan merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın canını kurtardığında elan kazançlı anlaşılacaktır.

Montaj sürecinde yöntem olarak bütün kurallara mutabık şekilde yerleştirilen biricik kanatlı yangın bapsı, dünyaarı tamam açılacak şekilde kullanılır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin salt bulunmuş olduğu kuruluşnın kucakerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif kurtarma yolları olarak kullanmasını katkısızlamaktadır. 

Sandık üzerindeki fitil yuvasına mütenasip yüksek kaliteli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page